Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

Hírek, szabálymódosítási javaslatok 4. szezonra

2008.08.14. 10:51 gazo33

Hírek:

 

Jövő héten a Broadway Klub zárva lesz, így a következő – egyben SZEZONZÁRÓ! – kártyapartink 2008.08.27-én lesz, amelyen nem lesz teremdíj.

 

A második és harmadik helyért nagy csata várható, a 2. helyre esélye van az Iminek, a Mándi Ferinek és a Polyák Sanyinak is, sőt, ha mindhárman rontanak és a Theuerl Gabi ismét megszerzi az első helyet, akkor akár még ő is befuthat a 2. helyre.

 

Egyéb: Ha valakinek van a 4. szezonra – amely 2008. szeptember 1-e és 2009. február 28. közötti időszakot öleli fel - vonatkozóan szabálymódosítási javaslata, akkor az most ezen a helyen tegye meg a kommentek között. Szavazásra emlékeim szerint azok jogosultak, akik az előző szezonzáró ranglistáján szerepeltek, azaz:

 

Szigethy Ferenc

Gáll Zoltán

Ondok Katalin

Galiba Imre

Vass Réka

Prágai Róbert

Jablonkai Kinga

Ondok László

Vanya Gábor

Gáll Dorottya

Kovács Ágnes

Vass Emese

Simon József

Polyák Sándor

Matusek László

Mándi Ferenc

Zavarkó Mihály

 

Nekem lenne egy szabály-módosítási javaslatom:

Amennyiben egyszerre esik ki két játékos, akkor az eddigiekkel szemben a helyezés szempontjából döntsön az a zseton mennyiség, amivel a kieséskor rendelkeztek, azaz, akinek több zsetonja volt a kieséskor az végezzen előrébb (most ugyanazt a helyezést kapják…)

 

A 4. szezonra a titkári teendőket szeretném átadni egy vállalkozó szellemű klubtársunknak és ezúton szeretném megköszönni a megtisztelő bizalmat, mely alapján eddig elláttam e „tisztséget”.

 

30 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr16615431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinga 2008.08.14. 14:21:32

A zsetonmennyiségtől függő pontszerzésben egyetértek a felvetéssel.
Én még eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg a tabellára kerülés feltételéül kiszabott 50%-os résztvételi arányt nem kéne-e egy picit csökkenteni... de aztán most hogy meg van az 50%-om :))
Mindenesetre szavazhatunk mondjuk egy 45%-tól?!
Itt jelzem, hogy a titkári teendők kapcsán én szívesen jelentkeznék, de kiderült, hogy képtelen vagyok egy egyszerű kis excell táblázatot hiba nélkül vezetni - tehát alkalmatlan lennék a feladat ellátására.
Valamint szerintem, valamire való indoklás nélkül nem is lehet a titkárságról csak úgy lemondani!! Eccerűen nem szavazzuk meg ;)

gazo33 2008.08.14. 18:29:00

Mit is szoktak mondani indokként? Ja megvan: megrendült egészségügyi állapotomra tekintettel mondok le titkári teendőimről.....

V.G. 2008.08.15. 09:11:59

Amit nem fogadunk el!

V.G. 2008.08.15. 10:31:17

A viccet félre téve, szerintem mindenki megelégedésére látod el "feladatod". Szóval ha nem nagy nyűg, akkor én szeretném ha folytatnád, ugyan ilyen precízen és lelkiismeretesen! Bár a végeredménnyel (főleg az első helyezett pont átlagával) nehéz lesz elszámolnod!:))))

V.G. 2008.08.17. 10:32:48

Hát volmának javaslataim is. Kezdeném azzal, hogy már jól kialakult szabályzatunk van, csak zavar, hogy van egy, ami ellentmond a póker szabályának. Ez pedig az amikor nem marad elég zsetonunk a következő nagy vakra akkor be kell tennünk minden "vagyonunkat". Igen, igen emlékszem a szituációra ami ezt kiváltotta, és akkor a többség ezt megszavazta, én mégis azt javasolnám, hogy gondoljuk át mégegyszer. Az akkori eset egy nagyon ritka szituáció volt. Akik esetleg nem tudnák, a reklám arcunk (Zsolti) kis vakként all-int ment és elbukta. Mivel 30-al több pénze volt ellenfelénél ezért ennyit visszakapott! Igen ám de a nagy vak már 50 volt. Mivel magas létszámmal játszottunk és ő került dealar pozicióba kénytelen kelletlen, várta azt a lapot amire majd bitang mód bemegy. Erre volt kb 10: leosztása. A probléma ott kezdődött, hogy mire rákerült a nagy vak addigra két(!!!) ember is kiesett. Ekkor jött ez a házi szabály amit én nagyon igazságtalannak tartok két okból is!
1. Mindenki addig játszhat amíg van zsetonja! Ugyanis azt ő kifizette játék elején és (szerintem) nics jogunk abból akár 1 forintot is elvenni. Ha valaki nagy vaknál kevesebb zseton mennyiségből feljebb tud esetleg jönni, az meg is érdemli a sikert!
2. Gyakori az olyan eset, amikor két közel azonos zsetonnal rendelkező játékos megy all-int, egymás ellen. Pl: "A" játékos 1100, "B" játékos 1400. Nagyvak 400. Mivel "B"-nek nem maradna csak 300 ezért be kell tolnia azt is! Ha "A" játékos nyer akkor hiába maradt volna még pénze "B"-nek akkor is búzsúznia kell. A problémám a következő. Mivel "A" játékos csak annyit nyerhet amennyit betett a bankba, ezért a "maradék" 300 a bankban marad és a következő leosztást nyerő játékos viszi el! Ha "A" játékos nem nyerhet többet mint amennyivel beszált akkor, a következő nyertes miért???? Főleg az akinek végkép "semmi köze" ahoz a maradék pénzhez. Igazándiből (ha ez a szabály esetleg marad) inkább "A" játékost illetné, aki nem "találta", hanem nyerte volna azt a pénzt.
Egyenlőre ennyi. A másikon még (civil szakértők bevonásával) dolgozom. Na jó nem csak mennem kell és ez is elég hosszúra sikeredett!
Zoli javasla tetszik. Remélem a többség megszavazza.....

V.G. 2008.08.17. 15:23:31

A másik dolog, hogy nagyobb figyelmet szenteljünk magának a játéknak, hiszen elsősorban ezért megyünk le a pinyóba. Sokszor történik olyan dolog ami másokat bosszant. Pl: kiöntöm az asztalon tárolt sörömet, ami belefofyik valamelyik játékostársam több százezret érő telefonjába, viccet mesélek miközben jó lenne elfogadni valaki all-in hívását, akit már szét vet az ideg stb. Ezért szigorítanék! Miután elkezdődik az első leosztás, mindenki néma csendben hátra tett kézzel várja, hogy megkapja két lapját. Nem lehet más hallható csak a kártya lapok suhanása, meg az, ahogy a pók szövi hálóját.
Miután az osztó végzett kiadja a vezényszót! (Figyelem! Ez mindíg az osztók feleadata lesz!) Lapokat vizuális vizsgálatra! Ezt követően szépen sorban mindenki nyilatkozik. Aki dob az visszaül csendbe rendbe az előírt pozícióba és türelmesen megvárja az új leosztást! Pekingben ugyanígy játszák szerintem.... Szerencsére ez Budapest.Na jó. Ez csak vicc volt. Mindenesetre tényleg jobban kellene figyelnünk egymásra (nem egy másra)! Viszont azt tényleg be lehetne vezetni, hogy az osztó csak az után dobja ki a flopot, miután behúzta az eldobott lapokat.
Na még valami. Az is előfordult már, hogy amikor két asztalon játszunk, akkor az az asztal ahol 4-en maradtak leállnak vagy méltatlankodnak. Meg akarják várni a másik asztal kiesőjét, holott nem asztalonként az első négy, hanem összesen az első 8 küzdhet a "final table-on". Erre a szituációra lenne javaslatom. Amikor kialakul az a bizonyos buborék (magyarán egy kiesőre várunk) akkor lehetne szinkron osztást alkalmazni. Ez annyit jelent, hogy addig nem kezdenek új leosztást az egyik asztalnál, amíg a másikon nem fejeződik be! Ezáltal az időhúzás is oka fogyottá válik. No mára ennyi. Ha még eszembe jut valami akkor írok.

Szigethy Ferenc 2008.08.18. 17:09:38

OFF TOPIC!
Sziasztok, nem tudja valamik, hogy hol lehet jelentkezni a monte-carlo poker tornára (vagy valami ilyesmi). Budapesten lesz a Vörösmarty téren, a rádióban hallottam. USD1Million van kiírva... Ha ismeri valaki a linket legyen kedves és tegye közzé. Nagyon köszönöm.
Üdv, f.

Imre 2008.08.19. 12:27:23

Gábor első javaslatára (nagy vak alatti zsetonnal is lehessen játszani) mindenképpen lesz egy támogató szavazatom! A második most komoly javaslat, vagy csak vicc?

V.G. 2008.08.19. 17:52:34

A javaslat első része természetesen vicc. Csupán arra szerettem volna rávilágítani, hogy próbáljunk elsősorban a játékra koncentrálni, és figyelni másokra is. Ez nem szabálymódosító indítvány csak egy kérés. Az, hogy az osztó behúzza-e a lapokat arról szavazhatunk, mint ahogy arról is, hogy legyen-e szinkron osztás ha már csak 1 kiesőre várunk.

Theuerl Gábor 2008.08.19. 19:11:28

Na, hogy legyen értelme a szinkron osztás, meg a már csak egy kiesőre várunk probléma ilyetén részletekbe menő vitatásának, javasolnám csendben, szerényen, hogy maximalizálni lehetne az egy asztalnál helyet foglaló kedves játékostársak számát. Szerintem a 9 fő jó lenne. Mert ugye 2x5 az 10.
Persze akkor kellene egy master leader, aki összehangolná az asztalokon folyó eseményeket, és nem lenne vita. he he he
De az első rész az komoly!

Gyle 2008.08.20. 22:11:52

Gábor javaslatát nem teljesen értem. Max 9 fő egy asztalnál, azaz akkor ülünk össze, amikor az egyik asztalon 4-en, a másikon 5-en vannak? Azaz, ha 10-en jöttek el egy nap, akkor nyitunk két ötös asztalt, és az első kiesőnél összeülünk?

Az én javaslataim:
1. Hogy kicsit színesebbé tegyük a játékot, indíthatnánk fejvadászatot az előző szezon nyertesére. Kiejtése bónuszt ér, mondjuk 20-(kiesési helyezés pontértéke). Ha a nyertes nincs jelen, akkor a második helyezett az aktuális vad, és így tovább.
2. 50%-os szabály: rossz emelésnél, ha az 50%-ot elérte, akkor javíthat az emelésen, ha nem, akkor csak tartott. (Ahogy általában versenyen is játszák.)

Jó lenne valamit kitalálni arra is, hogy kevésbé legyen vontatott a játék, főleg az elején, amikor még sokan (jelenleg akár 12-en) vagyunk. Pl. ha a játékos nem ül az asztalnál az osztás megkezdésekor, akkor automatikusan dobott lap?

Kati 2008.08.21. 14:33:11

Zoli javaslatát támogatom, hogy az egyszerre kiesőknél a zseton számítson.
Mint titkár elégedett voltam vele, de ha nem szeretné...

Vanya Mester javaslata a nagyvaknál kevesebb zsetonról - a versenyeken tényleg nem kell bemenni, ha nincs meg a nagyvak. Ott már ez jött jól nekem. De tőlem maradhat ez a verzió is, ami most van. A komolyságot és koncentrációt is nagyon erősen támogatom!!!

Sanyi vadászata - mi van akkor ha nem jön el a vad, akkor kire vadászunk?

Illetve az osztás kezdete - szerintem ha nincs ott a játékos, akkor ne játszhasson abban a körben. Ez is a komolysághoz tartozna.

Kati 2008.08.21. 14:35:03

Kedves Vanya Mester!

Sajna holnap nem tudunk ott lenni a nagy eseményen. Ezért most kívánunk nagyon sok boldogságot Nektek.

Kati & Sanyi

Kati 2008.08.21. 14:35:57

Bocs, nem holnap, szombaton se. : )

Kati

kovács ági 2008.08.22. 13:17:46

Sziasztok!
Mind Gabesz ötletét támogatom/kevesebb zsetonnal,mint a nagyvak, játszani lehessen/és a Sanyi mindkét ötletét is!köszi

V.G. 2008.08.22. 14:17:26

Először is köszönöm a jókívánságokat!
Sanyi javaslata szerintem igen hátrányosan érinti a vadat! Hiszen neki(k) nincs lehetőségük bónuszpontokat gyűjteni!!!! Maga az ötlet nem rosz, de akkor jobb lenne ha minden játék előtt kisorsolnánk a vadat! Így mindenki egyenlő esélyekkel pályázhat a bónusz pontokra, és nem szegény bajnokunkat akarnánk 30-szor "levadászni"!

Ondok Laci 2008.08.24. 21:37:45

Sziasztok!

Én is megteszem hozzászólásom az új szezon szabályaihoz.
- Az egyszerre kiesőknél jó ötletnek tartom, hogy a több pénzzel rendelkező végezzen előrébb.
-A nagyvaknál kisebb pénzzel szerintem is lehessen még játszani, főleg 300 fölötti nagyvakoknál az még komoly összeg (én is jártam úgy, hogy nem figyeltem mennyi pénzem marad, és magas vakszinten kiestem pedig még több száz zsetonom volt, de a nagyvakra már éppen nem volt elég).
-A vadászat javaslatát nem támogatom. Ez számomra olyan lenne, mint amikor egy versenyen a Nagymenők összefognak és nem mennek be egymés ellen a selejtezőkben és kiejtik a többieket, ez inkorrekt (szerintem). Hol az esélyegyenlőség és a Fair Play?

- A pontozással kapcsolatban van egy javaslatom, hogy a 12. hely után végzők is kapjanak 1-1 pontot. Tudom ez a végső elszámolásban nem sokat befolyásol, de ha valaki időt és pénzt áldoz a partira mégse térjen haza 0 ponttal.

Üdv, Laci

Imre 2008.08.25. 13:00:10

Vadszabály továbbfejlesztési javaslat:
Ne a szezongyőztes legyen a vad (ne mindig ő szívjon, szegény), hanem az előző parti győztese (ha nincs, 2., 3. helyezett stb.). Ha senkinek nem sikerül kiejtenie, azaz megint ő nyer, akkor ő kapja meg a bónuszpontot!

gazo33 2008.08.26. 13:31:13

Hali,

Elnökünk megkért, hogy szavazzuk le a módosításokat. Megpróbáltam összeszedni, ha valami hiányzik szóljatok.

1. Egyetértesz-e azzal, hogy az egyszerre kiesők esetén a kieső partiban nagyobb zsetonszámmal rendelkező játékos végezzen a pontozásban(ne egyenlő pontszámot kapjanak az egyszerre kiesők).

A) IGEN B) NEM

2. Egyetértesz-e azzal, hogy nagyvak alatti zsetonnal is játékban maradhasson a játékos.

A) IGEN B) NEM

3. Vigyek lejjebb a kötelező részvétzeli arányt?

A) NEM B) IGEN 45%-ra C) IGEN 40%-ra

4. Egyetértesz-e azzal, hogy rossz emelésnél, ha az 50%-ot elérte, akkor javíthat az emelésen, ha nem, akkor csak tartott.

A) IGEN B) NEM

5/a. Legyen vadvadászat az előző parti győztesére (ha nincs, 2., 3. helyezett stb.). Ha senkinek nem sikerül kiejtenie, azaz megint ő nyer, akkor ő kapja meg a bónuszpontot.

A) IGEN, legyen B) NEM, ne legyen

5/b. Ha lesz vadvadászat, akkor a kiejtő vagy a győztes vad

A)20-kiesési helyezés pontértékét (a győztes vad ez esetben 20 pontot!)
B) 5 pontot
C)10 pontot

kapjon.

6. Egyetértesz-e azzal, hogy a 12. hely után végzők is kapjanak 1 pontot a részvételért.

A) IGEN B) NEM

Kérek minden szavazásra jogosultat, hogy az adott kérdésre a kérdés sorszámának és a válasz betűjelének megadásval szavazzon.

+ a titkári posztról történő "lemondásom" végleges, úgyhogy kérem, hogy valaki e feladatokat vállalja el a 4. szezonra (Kinga?, Kati?)

Üdv: Zoli

Gyle 2008.08.26. 13:41:41

1 A
2 A
3 A
4 A
5a A
5b A
6 A

Hm, ez elég egyhangú lett. Na sebaj.

Ha senki nem jelentkezik titkárnak, akkor elvállalom. Azért szerencsésebb lenne valaki, aki nálam gyakrabban megy játszani.

Kinga 2008.08.26. 18:06:11

1 A
2 A
3 B
4 passz... de pl. leírhatnánk, hogy mi számít jó és rossz emelésnek. Tudom, léteznek az iratlan házi- és általában ismert szabályok... csak hát én, ugye :)
5a A - ezt a vadászat dolgot megnézném, de így tuti nem akarom majd soha nyerni :(
5b és 6 ezügyben meghallgatnám még a pontszámítási szakemberek véleményét. A 6. zsigerből B mondanék, de meggyőzhető vagyok.

Titkári teendők;
a) tulajdonképpen ez milyen feladatokat is jelent?
b) gondolom, egy jól kidolgozott exceltáblát e-mailen eljutattok a "szerencsésnek"
c) én már említettem alkalmatlanságomat (ld. táblázatkezelési problémák), ezt csak alátámasztja, a hír, hogy októberben valószínúleg 5 héten keresztűl kénytelen leszek lemondani a szerdánkénti pókerezés örömeiről (ezt már előre nagyon nagyon sajnálom)
Ha már viszont így meg lettem szólítva az ügyben, felajánlom, hogy (ha élek még, fennmaradok a szavazóképesek listáján, nem lesz más jelentkező és megszavazzátok) elvállalom az 5. évadot.

Dorci 2008.08.27. 09:09:22

A szavazatom:
1.A
2.B
3.A
4.A
5/a.B
6.A

Z.Misi 2008.08.27. 09:50:39

Na átnéztem, igyekeztem megérteni és örülök, hogy szavazhatok:
1.B
2.A
3.A
4.A
5/A. B.
5/B. - (mivel az előzőben B.-re voksolok, így e felvetésé számomra értelmezhetetlen.
6. A

kovács ági 2008.08.27. 12:25:20

Sziasztok!

1.a
2.a
3.a
4.nem értem a kérdést.az 50% a részvételi arányt jelenti?mi köze ennek hogy valaki elrontja az emelést?valaki magyarázza el?légyszi légyszi légyszi..:)
5.a
5.amásodik részét a többségre bizom
6.a
köszönöm

Gyle 2008.08.27. 16:09:38

Ági, ezt úgy kell érteni, hogy ha mondjuk a minimum érvényes emelés 60 lenne, de a játékos 25-öt mond, akkor érvénytelen, ha 30-at, akkor javíthatja 60-ra.

Kinga 2008.08.28. 08:37:02

Még egy javaslat;
Azok, akiknek a résztvétele nem kevesebb mint 100%, kapjanak valamit.
Pl. 1-2 db ingyen rebuy lehetőség a következő szezonban.

Ondok Laci 2008.08.28. 12:03:47

Szavazatom a következő:

1. a
2. a
3. a
4. a
5/a. b
5/b. b
6. a

6+1 Kinga javaslatát támogatom, hogy a 100%-os részvételért járjon valami ajándék.

Üdv, Laci

Szigethy Ferenc 2008.08.29. 11:33:50

1b
2a
3c
4b
5b
6b
6+1 szerintem a 100%-os részvételért ne járjon különdíj

gazo33 2008.08.29. 12:57:36

Vanya Mester SMS-ben leadott szavazatai:

Az egyszerűség kedvéért mindenre: A)


Az én szavazataim:az egyszerűség kedvéért szintén mindenre A)


Sanyi! Légyszíves mint új titkár összesíts és hirdesd ki az új szabályokat.
Ezenkívül jó lenne összeállítani a csapao(ka)t az FHM kupára. HAJRÁ!

Imre 2008.08.31. 18:34:36

1. A
2. A
3. B
4. A
5/a A
5/b C
6. B

(Indoklás a 6. ponthoz: szerintem a 13. helytől lefelé maradjon a 0 pont. A 0 és az 1 pont is jócskán legfelé húzza bárkinek az átlagát, nem hinném, hogy az 1 pont kevésbé lesz fájdalmas. Hogy a pontskála alja és teteje számszerűen mennyi, az tökmindegy, lényeg, hogy a helyezettek közt kellő különbséget tegyen. Az a jó pontrendszer, ami az alsóbb helyezettek közt is tesz némi különbséget, azaz szerintem jó volt, hogy a 12. és 13. hely közt eddig volt 1 pontocska különbség. Igazából az lenne jó, ha a 13. hely alatti helyezéseknél is lenne valami különbség, nem csak úgy 0 mindenkinek, de a negatív pontok bevezetését most inkább nem terjesztem elő. :) )
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása