Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

Felkészülés az új szezonra

2009.02.19. 10:25 Gyle

Lassan véget ér a Best Players Póker Club 4. szezonja. Amennyiben van valakinek szabály-változtatási javaslata, akkor kérem írja meg ebben a bejegyzésben.

Aki úgy érzi, hogy szívesen átvenné tőlem a titkári feladatokat, az is itt jelentkezzen. Elsősorban olyan ember jelentkezését várjuk, aki gyakran el tud jönni játszani.

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr85952353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matux · http://bestplayers.blog.hu 2009.02.19. 10:42:53

A módosító javaslatokat február 24. délig írjátok be erre a kommentre, addig itt lehet rá reagálni és érvelni mellette.
25-én pedig szavazás lesz a klubban.

matux · http://bestplayers.blog.hu 2009.02.19. 10:49:00

Zsolti felvetését közvetítem:
"A rebuydíj ne a ranglista első 3 helyezettje között legyen kiosztva - hiszen kb ők kapták menet közben is a legtöbb díjat -, hanem a szezonzáráskor legyen egy szuperjátszma, ahol a ranglistán szereplők küzdhetnek egy független játszmában ezért a díjért. Így azok is esélyt kapnak erre a rebuydíjra, akik évközben hozzájárultak ehhez a díjhoz."

vgabes 2009.02.19. 11:03:50

Szerintem a rebuy díj jó így ahogy van. Ne egy napi jó teljesítmény (ill. szerencse)döntse el a sorsát. Véleményem szerint akkor oka fogyottá válik a ranglista is. Megérdemlik (és eddig is megérdemelték a jutalmazottak) az szezonbeli jó teljesítményükért! Ráadásul szarul éreznék magukat azok, akik különböző elfoglaltságuk miatt nem tudnának részt venni ezen a szuper játszmán!
Másik dolog. Talán lehetne egy órán belül 2 rebuy is... Ritkán fordult elő, hogy egy rebuyolt játékos megint gyorsan kiesett, de szeretett volna még játszani. Kaphatna mégegy esélyt és a kassza is nőne!
Harmadik a késések. Jó lenne lefixálni konkrétan, hogy meddig várjunk a későn érkezőkre. Én javasolnám a 40 percet. Persze lehet több is vagy kevesebb is csak legyen végre valami megszavazva!

giixer 2009.02.20. 11:38:22

Késések. Szerintem nincs itt szükség túl nagy szigorkodásra. Hiszen az elkéső embernek sem éri meg mondjuk másfél óra után megérkezni, ugyanúgy befizetni az ezrest, és kapni egy erősen megcsappant zsetonkészletet.
Azt javaslom, hogy aki nem jelenik meg a partin, és nincs is róla hír, annak vegyük vissza a zsetonjait 1 óra (vagy akár 40 perc) múltán. Aki jelzi, hogy késik, arra várjunk korlát nélkül bármennyit.

2 rebuy: nos ezt akár nyugodtan felvehetjük szabálynak, a rebuy így is egyre kevésbé népszerű mostanában.

minyuminyu 2009.02.21. 21:14:08

@vgabes: Sziasztok!Csatlakozom az elöttem szolókhoz:1.a rebuy kassza legyen az első 3 helyezetté,ők játszottak a legjobban,nem véletlenül lettek az élmezönyben.
2.ne legyen több rebuy:játszon mindenki megfontoltabban!gondolj gabesz az Aréna Pókerre....a fenének van szüksége unlimited rebuy játékra.hogy aztán bekkelhess hogy jó lapjárásod van-e vagy nem.
3.bár nem voltam ott az incidensnél azért kommentálnám:ha jelzi az illető hogy jön,akkor várjuk meg.neki sem érdeke hogy késöbb jöjjön,sem a jobb lapok elmulasztása ,sem a vakok növekedése,sem az alap tőke csökkenése miatt sem.Ha valaki most majd az illető esetleges szerencséjére hivatkozna akkor vegyük figyelembe,hogy a póker a tudáson kivül 30% szerencse is.Ne akarjátok, hogy demagógia miatt szét essen ez a csapat.Hisz azt hiszem hogy hoztunk már pár szabályt amit a mai napig nem tartunk meg.Persze nem arra akarok kilyukadni hogy állandóan mindenki korlátlanul késhet.De hogy jelenlegi ex-titkárunk példájával éljek:aki sokszor elöbb érkezett mint késett,laptoppal,kinyomtatott nevekkel,tollal,a meghivók,és az eredmények pontos megjelenésével,azzal szemben én méltatlannak találtam ezt a döntést ismételve hog nem voltam jelen és nem ismerem pontosan a történteket.Baráti kör, hát bánjunk egymással igy!A szórakozás megörzése a cél hisz egyikünk sem profi.Aki annak tartja magát és más a célja az üljön le Gus Hansen-nel egy 1500 dolláros freezout-ra.köszönöm hogy végig olvastátok az őszinte véleményemet.

vgabes 2009.02.22. 08:54:40

@minyuminyu: Kedves Ági!
Ajánlom figyelmedbe, hogy olvasd át mégegyszer javaslatomat a rebuy-jal kapcsolatban! Nem korlátlan rebuy lehetőséget vázoltam fel!!! Meg különben is, az Arénában lezajlott játékra (unlimited rebuy) is lehet megfelelő stratégiát kidolgozni. Mint a példám is mutatja... Azt is vedd figyelembe, hogy mivel nálunk a ranglista helyezések számítanak leginkább, senki nem úgy ül le az asztalhoz, hogy vagy mákolunk vagy legfeljebb rebuyolunk 8-szor... Már ebben a szezonban is érezhetőbb volt mindenkinél, hogy komolyabban veszi a játékot! Lásd rebuy kassza mennyisége az előző szezonokhoz képest! Ha veszed a fáradtságot és mégegyszer elolvasod javaslatomat, ott egyértelműen le van írva, hogy miért javaslom a 2 rebuy lehetőséget!
Még valami! Megtisztelnél ha nem kis betűvel írnád a nevem! Nem vagyok áruló mint nemecsek ernő! :-))

minyuminyu 2009.02.22. 15:44:22

@vgabes: Szia Gabesz!
Bocsánat.Félre Értettél.Látod Most Már Használom A Shift Gombot.Puszi.Nem Akartalak Megbántani.

vgabes 2009.02.22. 18:31:10

Tudom, hogy nem állt szándékodban megbántani csak csipkelődtem egy kicsit.

Gabomar 2009.02.23. 14:09:14

Mi lenne, ha a késés dolgot egyszereűen kiiktatnánk. Aki bejelentkezett időben, annak legyen joga akkor beülni amikor akar. Ha nem jön legfeljebb a vakok miatt szépen szétosztódik a zsetonja a jelenlevők közt. Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, miszerint nem éri meg későn beülni. Ha egy későnjövő mégis lemákolja a társoságot annak valószínűleg szerencsés napja van, és amúgy is ezt tette volna.
A rebuy akár lehetne korlátlan is, mivel nincs az adott partin vissza osztva a rebuy, így a második után tuti ráfizetés az egész. Aki meg szeretné szórni a pénzét, nomeg szeretne még meg még, meg még, meg még játszani miért ne tehetné. Az első kiesés után úgysem szól bele a pontversenybe.

Répu 2009.02.23. 21:45:11

Valóban baráti társaság vagyunk, de akkor játszunk tét nélkül...viszont attól kezdve, hogy pénzben játszunk, kellenek a szabályok!Gondoljátok végig, ha valaki annyit késne, hogy már csak 1,2 ellenfele maradna. Ha rögtön az első partit elvesztené, akkor is 3. helyezet lenne, míg előtte kűzdöttek ezért a helyezésért 12en. Szerintem nem rossz a 40perces max. késés. Csomó szabályt azzal a jelszóval vezettünk be, a versenyeken is így van. Én nem voltam még sok versenyen, de egyiken sem lehetett egy másodpercet sem késni. A rebuyról meg annyit, hogy én ellenzem a 2 vagy több rebuy-t! Semmi értelme, felelőtlenebb játék, pénzszórás- már akinek van esténként felesleges 3400 forintja, plusz fogyasztás.
Azért vannak szezonok, hogy lássuk, ki a 3 legeredményesebb játékos egy hosszabb időtartam alatt. Igenis reális, hogy az első 3 között van szétosztva a rebuy kassza- sajna akkor is, ha Kati visszaelőz...már megint. :-)
Szerintem a legfontosabb az, hogy ha már ilyen nagy hangsúlyt fektetünk a szabályok meghozatalára, MINDENKI TARTSA BE AZOKAT! Azért hívjuk őket szabálynak. Sajna nem egy példát tudok arra, hogy időnként voltak akik figyelmen kívül hagyták némelyiket.

matux · http://bestplayers.blog.hu 2009.02.24. 20:32:33

Én az 1 órát javaslom a későkre várásnál. Csak azért, hogy ne legyen minden szabályhoz más szám. Ha már a rebuy-ra 1 rát adtunk, akkor jó lenne ez a határ a késésre is.
Másrészt a rebuy-olásra is rögzítsünk szabályt, hogy a kiesés pillanatában kell rebuy-olni, nincs kihagyott kör, vagy "még eldöntöm".

vgabes 2009.02.25. 15:49:53

Először is Répu véleményére reagálnék. A versenyeken a rebuyos kör végéig (ez mindig az első szünetig tart) lehet késni. A két rebuy csak egy lehetőség extrém esetekre, ami természetesen nem kötelező! Mint ahogy eddig sem volt az! Ki ki döntse el, hogy kíván-e élni vele avagy sem.
Késésekre vonatkozóan Laci 1 órás javaslata (rebuy kör vége) teljesen helyén való, mert tényleg ezt a szabályt alkalmazzák szinte mindenhol. Viszont azt, hogy 1 órán belül lehet rebuy-olni azt vegyük szó szerint! Előfordul, hogy gyors kiesésünk miatt a pokolba kívánjuk az egészet, de pár perc elteltével (megnyugodva) már szeretnénk újra játszani...

vgabes 2009.03.02. 14:03:26

Ez mind szép, hogy elbeszélgettünk süti és kávé mellett, de lesz esetleg szavazás is???

Gyle 2009.03.02. 14:06:14

...hát nem emlékszel? :-)

Dorczi 2009.03.02. 15:28:19

Istenem! Vanyus lázas betegen feküdt otthon, mi meg legyártottuk a szabályokat (márhogy voksoltunk szerdán). Ne csüggedj Vanya! Tény, hogy a blogon is lehetett volna szavazni és akkor nem csak a szezonzárón résztvevők között zajlott volna a nemes esemény.

vgabes 2009.03.02. 17:14:56

Dorci!
Köszönöm az együttérzést, de nincs ezzel gond, hogy nem tudtam szavazni. Pech, ennyi. Csupáncsak kíváncsi voltam, hogy történt-e valami!
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása