Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

A 17. - REPUBLIC - játszma eredménye

2009.06.26. 10:30 matux

Mivel ezen a pókerjátszmán nem voltam jelen, ezért nincs is központi beszámoló. Viszont számítok a tagok által megírt élménybeszámolókra. Azt látom az eredményekből, hogy ismét él az "új tagokat hagyjuk nyerni" stratégia. Remélem leírjátok, hogy is történt ez.

Eredmény lapozás után.

Az aktuális ranglista: 

Az átlagpontok alakulása:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr261209508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vgabes 2009.06.27. 11:14:32

Ehez a partihoz nem tudok mit hozzászolni. Annyi pozitívum van, hogy nem romlott az átlagom. :-)
A tegnapi napról írnék pár mondatot. Este a Cotton club-ot tiszteltük meg többen is a csapatunkból. Elnök úrunk vezetésével, Józsi, T Gabi és jómagam igyekeztünk megkopasztani a díszes társaságot. Hát nem sikerült... Bár Gabi még játszott úgyhogy az ő nevében nem beszélhetek, mert nem tudom végül hol végzett. Józsi csak re-buyolt mint állat. Semmi nem jött neki. Lacit Gabi nyomta ki, ami lehet, hogy a klubból való kizárást fog eredményezni Laci szerint... :-)
Ami engem illet, középmezőny. Rebuy nélkül. Nem igen jöttek a lapok. Egysszer Q Q-al fogadtam egy all-int. A A. Belenéztem. Aztán lejött a sorom, de az ellenfelemnél egyel hosszabb volt. Mindettől függetlenül agresszív, de megfontolt játékkal próbáltam kapirgálni és szinten tartani magam. Ekkor Józsi és Laci már rám vártak így belekényszerítettek egy all-inba.Szín húzóm volt flop után, de inkább csak dobatni akartam mert elég jó kis pot állt össze. Megadta az öreg mumusom és persze nem jött már kör... Kár volt érte mert ha nyerek akkor olyan 15000-el nagyon kényelmes játékot játszhattam volna. Azért buktam mert Laci nem is nekem szurkolt!!! Legalábbis Józsi ezt mondta! Ennek fényében én is örülök, hogy Gabi jól kiejtette! :-)))) Mindezek ellenére én jól éreztem magam és megyek máskor is.

Gabomar 2009.06.28. 18:31:37

A szerdai partyról nem emlékszem semmi nevezetesre, leszámítva, hogy az új tag hűen a club nagymúltú hagyományaihoz, természetesen nyert. Így talán eljön legközelebb is, és akkor.......!
A Cottonos eset miatt elnézést kérek az elnökúrtól, de mentségemre legyen mondva, hogy egy tuti bukó KK-val kézben nem próbálkozunk egy tuti nyerő AA ellen!
Miután a többiek elmentek megszünt az asztalom. Az új asztalnál sikerült egy jól időzített turn utáni all-innel bemutatkoznom, és jelentősen gyarapítani zsetonjaim számát, ám ezzel vége is volt. Se a lapok nem jöttek, se a szerencse. Ült előttem egy fiatal srác. Eléggé leegyszerűsítette a póker játékát: all-in, vagy dobás. Köztes megoldást nem láttam tőle. A baj csak az volt, hogy az all-injei mind bejöttek, igy hamarost kb háromszoros chip leader lett.
A döntő asztalhoz még leültem, de fel is kellett álnom rögtön. Az első leosztásban kaptam egy káró AJ. Gondoltam első beszélőként ráijesztek az asztalra, hát betoltam all-in. (az agresszíven növekvő vakok és anték miatt úgysem lett volna sokkal több esélyem). Egy hölgy elfogadta kétszínü AQ-val. Nekem nem jött semmi. Neki ez is elég lett volna, de ráadásul a Q-hoz feljött még négy szín is, végül fulsse lett.
Ja, és csak úgy: azon az estén én 4-szer tapasztaltam, hogy az osztók nem annak akarták tolni a zsetont aki nyert.
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása