Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

Szabálymódosítás: Best Player Poker Club

2009.09.02. 10:53 matux

A tegnap lezajlott Elnökségi Ülésen a következő határozatok születtek:

1/2009: A vakstruktúra változatlanul hagyása mellett az első két szint ideje 30-30 perc - a korábbi 20-20 perc helyett. A rebuy időszak ideje változatlanul 60 perc, vagyis az első két vakszint. A további idők nem módosultak. A módosítás célja: a játék kezdeti időszakában csökkenteni a vakszint emelkedése miatti kényszerjátékot, és nagylétszámú asztalnál megadni az esély mindenki számára, hogy a legkisebb vakszinten lehessen nagyvak. A módosítás hatása: valószínüsíthetően a játszmaidő 20 perccel növekszik.

2/2009: A beülési időszak az első vakszinten lehetséges, tehát max 30 perc késést fogadunk el. A 30 percen túl érkezők részvételének egyedi
elbírálására az Elnökségi tagok jogosultak, a körülmények figyelembe vételével. Cél: megszüntetni azt az anomáliát, hogy késéssel elérhető legyen az időközben kieső aktív játékosok előtt végezni. Hatása: aktív játékon alapuló igazságosabb pontozás. Továbbá megoldja azt a problémát, hogy a késő játékosoktól nem lehet zsetonokat elnyerni, ami által hátrányba kerültek az asztalnál ülő, pontosan érkező játékosok.

3/2009: A klub szponzorál versenyindulást a tagok számára. Az indulási időpontot és a versenyt a klub vezetősége határozza meg, ez nem lesz túl sűrűn, átlagosan 2 hónaponként kerül rá sor. Mivel továbbra is nagy rizikót látunk ezeknek a szponzorációknak a megtérülésében, ezért a Klub a versenyenen nyert nyereményből a szponzorációs díj levonása után igényt tart a maradék nyereményösszeg 25%-ára kockázati díjként. A maradék nyeremény az eredeti nyeremények arányában kerül szétosztásra. További megkötés, hogy a korábbi versenyen indulók közül az első 5 kieső - amennyiben a játéka nem hozott nyereményt - túljelentkezése esetén hátrányban lesz. Amennyiben így sem elég a szponzorációs keret, akkor az indulásra jogosultak közt a folyó szezonban való részvétel száma a döntő, egyezőség esetén a ranglistahelyezés dönt. Cél: további közösségi események szervezése

4/2009: Megalakítjuk a Best Players Family Club-ot a pókeren túli közösség élet szervezésére. Itt jelezhetitek, ha van kiránduláshoz vagy bármilyen közös szórakozáshoz ötletetek, amihez társakat kerestek. A beérkező javaslatoknak nyitunk külön bejegyzést a jelentkezéshez. Cél: eszközt biztosítunk az önállóan kezdeményezett közösségi programok szervezéséhez. Ha sokan használjuk, akkor külön blogot is indítunk a BP Family Clubnak. Hatás: alapvetően családi - páros programjavaslatokat várunk, ezzel bevonjuk a baráti/ ismerősi körbe a klubtagok családtagjait/ismerőseit is, akikkel jó hétvégi programokon vehetünk részt.

 

-- És ezt még ne tekintsétek lezártnak, mert otthon hagytam a jegyzőkönyvet, és lehet, hogy valamit még kifelejtettem, majd utólag beírom. Ha ez a sor eltűnik, akkor lesz lezárva. :) 

7 komment

Címkék: játékszabály elnökségi bejelentés best players family club szponzorált játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr11354927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giixer 2009.09.02. 16:18:51

Ad 2: Azért az elég vicces kijelentés, hogy az asztalnál ülő (pontos) játékosok hátrányban vannak a nem asztalnál ülő (késésben lévő) játékosokkal szemben! Hiszen neki is megvan a lehetősége, hogy csak a vakokat tolja be, mintha ott sem ülne az asztalnál, már ha ezt annyira előnyös taktikának tartja.
Remélem hogy az "elnöki kegyelmet" én is meg fogom kapni, ha majd elhúzódik a munkám és 30 percen túl sikerül késnem. :)

vgabes 2009.09.02. 16:33:02

A szabály módosításokat elfogadom és önmagamra nézve kötelezőnek tekintem! :-))

szf111 2009.09.02. 23:02:23

Sziasztok,

A 30 perces szabály bevezetése számomra azt jelenti, hogy még olyan kevés játszmára sem tudok elmenni, mint eddig.
Nem értem, hogy befolyásolja ez a szezon végeredményét. A 'renitens', munkaidejük miatt késők (gondolok elsősorban magamra) a játék kedvéért mennek le, nincs is meg a szükséges 50%-os részvételük (nekem már 3 szezon óta nincs meg). Ha az eddig késők kevesebb partin vesznek részt az kevesebb bevételt jelent az adott parti fizető helyein végzőknek és a terembérleti díjat is kevesebb játékosnak kell összedobnia.
Általában az első órában 1-3 ember szokott kiesni. Ha valaki egy partin 0-3 pontot szerez az nem szól bele érdemben az adott parti végeredményébe. A szezonban külön díjazott első 3 hely sorsát sem befolyásolja érdemben, ha egy partin valaki 2 vagy 3 pontot szerez.

Az első két vakszint idejének kitolása helyett a 15-30 vakszint bevezetése megfontolandó opció lehet változatlan, vagy 5 perccel rövidebb vakidők mellett. 1000 kezdőzseton mellett nem lényeges különbség, viszont egyenletesebb átmeneten a 25-50 vakszintre.
Másik megoldás lehet, ha az asztalon két pakli keverése folyik párhuzamosan, így a vakszintek és a parti meghosszabbítása mellett mindenki sorra kerül alacsony vakszinten.

Jó lapjárást,
Feri

vgabes 2009.09.03. 09:30:59

Kérem a tisztelt elnökséget, hogy méltányolják Feri munkaidejét és rá (mint alelnökre) ne vonatkozzon szigorúan ez a szabály!!!! Tudom, hogy most mások hőböröghetnek, de tényleg nem rajta múlik, hogy mennyi munkája van!!! Én személy szerint szeretnék minél több heads-upot játszani ellene, mert kettő-kettő az állás és ez így nem maradhat!!! :-)

matux · http://bestplayers.blog.hu 2009.09.03. 12:46:07

Szia Feri,

nem ellened irányul a 30 perces beülés. Előfordult, hogy az egyik asztalnál 3 élő játékos ült 4 virtuálissal együtt. És az élők panaszkodtak, hogy jó lapjuk van, mégis mindenki dob, még a virtuális nagyvak sem tartja a flopig a lapját. Emiatt érezték hátrányban magukat az ott lévő játékosok. És várunk továbbra is, szólj ha jössz, tartjuk a helyedet.

Üdv,
Ma2

giixer 2009.09.03. 15:31:28

Egyszer egy online freeroll versenyen az asztalnál 2-en voltunk élő játékosok és volt 7 sitoutos, akik csak regisztráltak, aztán nem volt kedvük játszani. Elég unalmas és monoton volt, de mégiscsak arról szólt a dolog, hogy ketten begyűjtöttük a másik 7 játékos teljes zsetonkészletét, tehát nem jártunk rosszul.

Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy aki késik ill. nem ül az asztalnál, az amúgy is hátránynak teszi ki magát, ezért ha én lennék itt a lokális isten, nem hoznék szankciókat ellenük.
Egyébként meg Ferit nyilván nem sújtja a dolog, mivel a 2/2009 értelmében mint elnökségi tag, elbírálhatja magának és engedélyezheti magának a késést. :)

matux · http://bestplayers.blog.hu 2009.09.03. 15:33:11

Na itt a megoldás, hogy erre nem jöttem rá...
Köszi Imi.
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása