Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

Meghívó a 8/14 - Gaia - pókerjátszmára

2010.08.02. 00:00 matux

A Best Players Poker Club következő - Gaia - pókerjátszmája 2010.08.04-én 19:00 órakor kezdődik a szokásos helyünkön.

Kérem, jelezzetek itt a blogon, hogy jöttök-e a póker versenyre.

Jelentkezéseket 24 főig fogadunk el jelentkezési sorrendben.

8 komment

Címkék: meghívó

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr751990034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vgabes 2010.08.02. 08:58:19

1. Vanya Gábor :-)))
2. Gyurasics Tündi

matux · http://bestplayers.blog.hu 2010.08.02. 10:03:55

3. Leslie M. Goldbet, a megélhetési játékos és profi személyi pókeredző

matux · http://bestplayers.blog.hu 2010.08.02. 10:07:30

Egy weboldalon találtam, bemásolom ide. Arra jó, hogy tudatosuljon bennetek, hogy miért is járunk össze pókerezni. Na, meg otthon legyen mit mondani az asszonynak a sok online pókerezés magyarázataként:

SZITUATÍV VEZETŐI DÖNTÉSHOZATAL TRÉNING

Mit adhat a pókerjáték ismerete egy vezetőnek?

Sokkal többet, mint első látásra hinnénk.

Egy sikeres vezetőnek egészen hasonló – ha nem teljesen ugyanolyan – adottságokra, képességekre, és tudatos viselkedésre van szüksége, mint egy nyerő pókerjátékosnak. A pókerasztal a piactér, ahol a játékosok - hasonlóan a cégekhez - szűkös erőforrásokból, szűkös információk mellett, képességeik maximális kihasználásával küzdenek a sikerért.

Vezetőként gyakran kerülünk hasonló helyzetbe, amikor döntéseket hozunk. Legyen szó egy cég vagy egy osztály jövőjét megalapozó stratégiai döntésről, vagy egy projektülésről ahol a közeljövő feladatait vállaljuk, vagy utasítjuk el.

A pókerben a zsetonok mennyisége a szűkös erőforrás, vezetői helyzetben pedig az idő, a területi büdzsé és az emberi erőforrás jelenti lehetőségeink határát. Sőt a pozíciónkkal együtt járó felelősség okozta stressz miatt idegrendszerünk épsége is ilyen szűkös erőforrásnak tekinthető.

A pókerasztal mellett meghozott nehéz döntéseinkben hiányosan állnak rendelkezésünkre az információk, mint például, hogy a többi játékos milyen gyakran és mekkora összeget szokott emelni, vagy milyen lapokat ismerünk már az asztalon. Vezetőként hasonló a helyzet, vagyis hiányos információk alapján kell döntenünk. Sokszor csak feltételezésekre tudunk alapozni az olyan információk megítélésekor, mint például a versenytársaink lépései, hogy milyen az elfogadottságunk saját felettesünk előtt, hogy mivel tudjuk az egyes beosztottakat a legjobban motiválni, stb.

A vezetők és a pókerjátékosok „munkájuk” közben hasonló döntésekkel, dilemmákkal kerülnek szembe. Ezek helyes megoldásához, az elvárt optimum eléréséhez nagyon hasonló úton jutnak el, tehát a döntési modelljük rengeteg a közös vonás.

Az Tréning keretében a résztvevők elsajátítják a világ legelterjedtebb stratégiai kártyajátékát, a Texas Hold’em-et. A játék elsajátítása és gyakorlása közben megismerik a pókerben rejlő üzleti vonatkozású stratégiai elemeket, fejlesztve ezáltal a tudatos döntéshozatalt, a rendszerelvű gondolkodást. A tréning jelentős hangsúlyt helyez a negatív eredményt hozó döntések utólagos elemzésére, és az azokból fakadó kudarcélmény feldolgozására. A résztvevőknek lehetősége nyílik továbbá - döntéseiket közösen elemezve - önmaguk és kollégáik megismerésére, elősegítve ezzel a csapatszellem fejlődését, valamint a közös munka sikerességét. Természetesen a program során saját döntéshozatali korlátainkat is meg kell ismernünk, és lehetőség adódik azok kijjebb tolására is.

A Tréning egy döntéselméleti, személyiségfejlesztési és csapatépítő képzés. A játék gyakorlásával, laza hangulatban, vezetői esettanulmányokkal, példákkal ismertetjük a résztvevők számára a póker alapelveit, döntési mechanizmusait, melyek mind az üzletben, mind pedig az élet egyéb területein felhasználhatóak. Például: a versenytársak, tárgyalópartnerek stratégiájának felismerésében, és azok alapján az optimális érdekérvényesítési taktikák megalkotásában.

A program célja:

A vezetői munka során adódó döntések tudatosabb, hatékonyabb szintre emelése a pókerjáték törvényszerűségeinek, dinamikájának felismerése segítségével.

(forrás: www.develor.hu/develor/develor.news.page?nodeid=734)

matux · http://bestplayers.blog.hu 2010.08.02. 18:42:57

Ma este 20:30-kor Pokerstars-on freeroll csak magyaroknak. Jelszó: FBPSHU
Gyertek, már most 1213$ a tét!

Gabomar 2010.08.03. 14:27:30

Na, tök jó!
Beültem a Matux által promótált Pokerstars-os free-roll-ra.
Első leosztás: AA kézbe. Az osztó előtt ültem ketővel, és odáig 4-en megadták a vakokat, semmi emelés. Mivel olvastam a Matux által tökéletesen megjátszott AA történetét, én sem akartam esélyt adni a vakokkal mákoló elenfeleim számára, igy az 1500-as kezdő készlet több mint felével 800-at hívtam. Mindenki eldobta, kivéve a nagyvakot, ő megadta az emelést.
Flop: 8, 6, 9.
Nagyvak: chek. Én toltam egy all-in-t, ha esetleg várna valamire, nehogy össze jöjjön neki! CALL!!!
Mutatás: Én (ugye): AA
Nagy vak: 8,9 két színből.
Persze a turn, és a river sem hozott semmi kedvezőt a számomra, így két pár ellen kiestem.
Nem értem! Első leosztás, preflop 800-as megadás kétszínű 8,9-re?! Nem értem!! Mit dobhattak el a többiek? Milyen lapokkal menjek játékba? Nem értem???

vgabes 2010.08.03. 15:22:45

Hát nem... :-) Élő játékban volt tokéletesen megjátszva és nem egy freeroll online versenyen, ráadásul első leosztásban..... A kettő nem ugyanaz... Dobnod kellett volna... :-))))

Dorczi 2010.08.04. 14:37:22

5. Balu
6. Dorci + 1 fő
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása