Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

A 10/12 - Broad Peak - pókerjátszma eredménye

2011.09.21. 00:00 matux

Mák-remák parti volt.

Mindig a gyengébb kéz javult, de egy leosztásban ez többször is előfordult, így nem volt nyerő, ha flopra valaki feljavult, mert riveren az ellenfélnek kedvezett a lap.

Fogarasi Andit sikerült rábeszélni egy rebuy-ra, ahonnan feljutott a csúcsra, igaz ez azzal járt, hogy nem tudott időben elmenni Kriszta barátnője szülinapjára. Krisztát kárpótolva, innen kívánunk neki boldog születésnapot a Best Players Poker Club nevében!

A rebuyosok taroltak:

K1: Fogarasi Andi (r)
K2: Galiba Imre (r)
K3: Theuerl Gábor

Gratulálunk a győztesnek!

 

És végül az eredmények:

 

 Itt megtekinthető a Best Players Poker Club statisztikai oldala.

7 komment

Címkék: eredmény theuerl gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr403109215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matux · http://bestplayers.blog.hu 2011.09.21. 11:15:50

Érdemes a sikerességi táblázatot is megnézni! Zoli, Sanyi, Laci: húzzatok bele.
Ezen a játszmán 5 póker-hívő volt. Póker nem volt, pedig elhatároztuk, hogy lesz.

vgabes 2011.09.21. 20:28:48

A partiról annyit, hogy lapok híján ismét csak a blöfökkel tudtam előre jutni. Nem is ment rosszul, de nem bírtam a seggemen maradni. Jól álltam amikor Gabi rám hívott és 10 2 10 volt a flopon. Erre beveretem egy all-int természetesen a semmire. Persze volt egy tízese... Bár nyerhettem volna egy river körrel, de a szerencse elpártolt tőlem már jó ideje. Mindazonáltal hibáztam. Nem kicsit. Ahogy Fletó mondta annó Elkúrtuk! Nem kicsit! Nagyon! :-)))

Gabomar 2011.09.21. 21:52:33

Ez igaz!
Ami azt illeti, pályafutásom egyik legszerencsésebb játéka volt, s egyben az egyik legbénább is. Máskor harmad ennyi jó lappal simán nyerek, most meg...
Leosztott párok amiket kaptam: AAx2, jj, QQ, 1010,66,33
ezek mellett: AKx2, AQ, AJ, Q10x3, K10x2, szóval jöttek a lapok rendesen, emellet néha még a szerencse is mellém állt! Ezért aztán elbíztam magam, soxszor túl lazán játszottam. Szóval tényleg elkúrtuk! Egy kicsit!
A Gabi kiejtése sima ügy volt, egy pillanatig sem kellett izgulnom miatta, gyakorlatilag önként és dalolva beleszaladt a kardomba, majd hirtelen kimúlt.
Bennó Tomi likvidálása több izgalmat tartogatott, bár gyakorlatilag ő is öngyilkosságot követett el mikor asszem 99-cel all-int tolt az én QQ párom ellen, ráadásul magának osztott. Így történhetett hogy rögtön a floppon megjelent egy 9-es, ami kissé megviselte az idegeimet. De hála Tomi szerencsétlen kezeinek leosztott még négy kárót az én hasonló színű dámám mellé, igy győzött az igazság. (és az erősebb kezdő kéz, ami ritkaság)
Ám az este leosztása mégis az volt, mikor a piros asztalnál kialakult egy négyes all-in. Ez tulajdonképpen Józsinak köszönhető, aki UTG pozícióból többszörös nagyvak emeléssel próbálta szűkíteni ellenfelei táborát. Nem sikerült. Mindenki megadta. És ez még csak a kezdet volt! Jött a flopp: A K Q, no ez kellett csak igazán, szépen beindult az all-in hullám, senki nem tudott dobni. Csendben jegyzem meg, hogy nem ártana a lapokat letisztítani kissé, mert nagyon ragadnak!!!
Sajnos arra már nem emlékszem pontosan kinek milyen lapja volt, azt tudom, hogy én AJ menetem, asszem a Zolinak is valami A magasa volt, a Józsinak is leesett a sor esély, tehát nagyából mindekiek viszonylag jó kezdő keze volt, amivel meg lehetett adni a flop előtti emelést, majd az asztal is adott több-kevesebb bíztataást a folytaáshoz. A kakuktojás talán csak Andi jelentette, aki egyszínű pikk 69-cel adta meg az emelést! Döntését azzal magyarázta, hogy hisz az egyszínű lapok erejében (meg hogy menni akart, de ez nagyon gyenge). A magam részéről úgy érzem, inkább a banki esély lehetett csábító, bár erőssen gyengíti ezt a feltevést, hogy egy 69 három erőt mutató ellenféllel szemben szerintem kicsit gyenge. Mindegy, megadta, aztán megadta az all-int is a flös húzójára -szintén nagyon határeset döntésnek érzem, bár lehet hogy túl feszesen gondolkodom- , és bejött!!! Illetve lejött a riveren az utolsó pikk ami még kellett a gyözelemhez. Úgyhogy a leggyengébb kezdő kéz legyorsulta az égész asztalt. Papírforma!!

gazo33 2011.09.21. 22:42:07

@Gabomar: Abban az ominózus partiban AK-m volt... Flop után két párral + full eséllyel toronymagasan esélyesebb voltam. Józsin csak két Q egyike vagy a négy 10-es egyike segített volna, Te Gabi pedig csak a 10-esekben bízhattál (vagy abban hogy esik kettő bubi)... Számomra is "kakukktojás" Andi flop előtti és utáni 69-cel történő megadása. Nem tudom van e valaki még, aki ezt így megjátszotta volna. Na mind1, ez van/volt. Gratulálok Gabi a pontozás szerinti első, helyhez, Iminek meg ahhoz, hogy fel tudott állni kiesése után és K2 lett...
Matu, a sikerességi és egyéb táblákat már jó ideje nem nézem (nincs miért sajna) már csak abban reménykedem, hogy a PPot jó helyre vándorol, azaz inkáább nem megy sehova, hanem marad nálam :-)

tamicsko 2011.09.22. 10:19:35

Megint egy remek játszma volt. A piros asztalon Andi egy számunkra érthetetlen ezoterikus játékot játszott. Megfelelő időben lépett be és jött is neki a lap ... jó két hónappal ezelőtti önmagamat láttam viszont ebben az akcióban, ami akkor Józsinak, Zsoltinak, majd Ferinek is szívinfarktus közeli élményt okozott, azóta erről leszoktattatok ;P. Zoli a csoportos allin-t már leírta, én a sorváró Bubimmal ebben már nem vettem részt.

Ezt megelőzően történelmi pillanatként Zoli megérdemelten felduplázta magát AK lapjával szemben az én AQ lapommal, ahol az asztalon csak az A érkezett, se sor, se szín, így a döntő asztalra short stack kerültem be.

Pár 5,8 2,6 lap után kaptam egy egyszínű K9-et, amit osztóként 4-500 zsetonnal (50-100 as vakok mellett) allin megjátszottam. Mindenki dobott, Gábor egyedüliként megadta némi motyogás után (na vajon most is lemákolsz?), kézi AA-val, ami persze érthető. Ez azért volt érdekes, mert ebben a körben ezt megelőzően már két AA kiosztásra került (egyesével lépkedett Imi, Feri, Gabi, Itt jegyzem meg, hogy Imi egy AK-t fogott meg, Ferinél erre már nem emlékszem). Még röhögtem is, hogy basszus, ha egy kört várok, nekem is jött volna. Ekkor osztottam a flopra egy 9-est, feszült várakozás, valami káró, és egy káró 9 a végére. Gábor csendben várakozott, páran már röhögtek hogy megint mákolni fogok, de páran azon röhögtünk, hogy le fogok osztani még két kárót, mer az jó :) nem húzom tovább ... leosztottam ... nem kicsit fájt, de már kezdek beleedződni.

Külön gratuláció Iminek, aki a végjátékban taktikus, óvatos játékával befért a második helyre, sőt helyenként esély látszott arra, hogy Andit is beérje.

Gábornak volt egy zseniális belépője, amivel átvette a vezetést, ezt követően ide-oda pingpongoztak Andival, amiből végül Andi került ki győztesen.

tamicsko 2011.09.22. 10:41:37

És két asztalos volt !!! :)

Pár érdekesség: az elmúlt hetek játékait Ferit leszámítva olyanok nyerték, akik kisebb nagyobb kihagyásokkal tértek vissza. Vali, majd Balázs, most pedig Andi. Pár hétre lehet hogy én is elmegyek pihenni :)

Másik: Az este folyamán Andi szinte minden komolyabb pot, emelés, megadás után kijelentette, hogy neki mindegy, mennie kell, mert a szülinap a hattyúban (a szülinap nehezen vehető komolyan, de a kávézó létezik) ... ezeket a leosztásokat talán egyetlen kivétellel mind megnyerte. Emellett több alkalommal, mézes mázosan megadásra buzdított (kicsit már gyanús is volt), mindezt összevetve az ezoterikus játékszemlélettel (69 jó, JJ rossz), egy igen nehezen olvasható játékossal van dolgunk ... fel kell kötni a gatyát urak!

bónusz: Zsoltinak a szünetben lejött a royal flush, ami mindenképpen szép teljesítmény, gratulálunk neki :P

giixer 2011.09.23. 11:21:26

Én csak annyit, hogy élvezetesek a játszma leírások! Csak így tovább...
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása