Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

A 10/22 - Mount McKinley  - pókerjátszma eredménye

2011.12.01. 00:00 matux

Megtörtént, berobbant!

Mindenekelőtt köszöntjük új klubtagunkat, Barathi Pétert, aki végig jól nyomta a meccset, csak a végére elfáradt, és megadott egy gyenge lappal. Az elért 3. helyezési így is figyelemre méltó. Gratulálunk!

Bennó Tamást sajnáljuk, úgy tűnik felvette az áldozat szerepet, és gyors kiesése után még a rebuy-t is elutasította, hangoztatva, hogy rájött, hogy nem sok keresnivalója van ebben a játékban. Tomi, szeretjük a fisheket, szükségünk van rád, gyere vissza! Amúgy ott a könyv, amit adtam, olvasd el, próbáld ki, meglátod, csodákra képes. Na meg írnokra is szükségünk van.

A heads-up-ba Theuerl Gabi és Matusek Laci jutott, Laci egy túlkomplikált blöffel vesztett, pedig shortstackből futotta az utolsó órát, ahonnan összeszedte a zsetonok 50%-át. Igaz ebbe beletartozott 2 mák - mielőtt Vanya Gabi hiányolná a leírásból -, de mindig tudjuk, hogy mennyi az esélye nyerésnek a gyengébb lappal, és Gabi sem szűkölködött a mákokkal ezen a héten.

És a berobbanás: igen, Gáll Balázs elérte az 50%-os részvételi arányt, és hirtelen felbukkant a ranglistában, mégpedig az előkelő 2. helyen.

Amúgy is átrendeződés volt a listán, hiszen előző héten a taktikusan távolmaradó Józsi felkúszott a 2. helyre, de az eheti játszmán elérti 7. hellyel visszacsúszott. Ez a visszacsúszás 2 helyett jelentett, Balázs felbukkanását is beleszámítva. Még kiélezett küzdelem folyik a 3. helyért, de Balázs sem érezheti magát tökéletes biztonságban a 2 helyen.

Gratulálunk a győztesnek!

És végül az eredmények:

 

 

 Itt megtekinthető a Best Players Poker Club statisztikai oldala.

7 komment

Címkék: eredmény theuerl gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr383109252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matux · http://bestplayers.blog.hu 2011.12.01. 10:56:41

Kérlek, benneteket, hogy vegyünk vissza a mákolás során történő vesztések utáni alázásokból. Egyrészt a másik fél is szabályosan játszik, tehát alapból nem lehet kritizálni a megadását. Másrészt kiszámítható, hogy pl. a 22 a JJ ellen 18-80%-ot jelent, tehát előre tudjuk, hogy a JJ-nek 4 győzelem esetén 1x veszítenie is kell, vagyis szinte mindig van esélye a gyengébb lapnak is. Most nem megamat akarom menteni - bár a 22-JJ az én játékom volt Vanya ellen -, hanem arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy kezdünk felvenni olyan stílust, amivel elijesztünk játékosokat.
Itt egy cikk erről, olvassátok el:
hu.pokernews.com/h%C3%ADrek/2011/11/aki-nem-tudja-tanitja-asztali-trollok-es-onjelolt-pokeroktat-6665.htm

vgabes 2011.12.01. 17:39:04

Értem a célzást....
Kíváncsi lennék megálnád-e szó nélkül ha állandóan lemákolnának. Amúgy nekem volna okom ilyen bejegyzést írni, mégpedig azt, hogy ne röhögjük ki állandóan azt akit mindig lemákolnak... Az sem jó érzés... Sőt. Amúgy azt gondolom semmi rosszat vagy bántót nem mondtam. Mindegy.

Gabomar 2011.12.01. 21:12:15

"A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében."
Szerintem ez az idézet most pont ide való. Nem tudom ki írta (bár sejtésem azért van), de jól hangzik, csábító lehetőség.
Na, most elemezzük ki:

"A Best Players Poker Club olyan pókeriskola"
Szerintem az iskolában tanulni jár az ember gyereke. Legalábbis az enyéim igen. Remélem. Egyrészt teljesen legális lehet, hogy egy-egy leosztást kielemzünk, megbeszéljük, hiszen csak így lehet teljesíteni a 'pókeriskola' kitételt, igy tudunk fejlődni, tanulni egymástól. Persze jó lenne, ha ezek az "elemzések" megfelelő hangnemben, s szigorúan a tárgyra vonatkozóan hangzanának el.

"a pókert szerető amatőrből profit képez"
Aki rendszeresen jár, pláne még utána is olvas, annál elkerülhetetlen a fejlődés. A vége az, hogy egyre jobb játékosok ülnek egymással szemben, s egyre jobban megismerjük egymást. Így sokkal nehezebb lesz egy-egy blöff, csapda kivitelezése.

"egy baráti társaság keretében"
Hát igen... Jóban vagyunk, kedveljük is egymást, de a harc az harc!

A végére egy személyes vélemény:
Engem annyira nem zavarnak a mákolások utáni kiakadások. Megértem őket, hiszen én is nagyon kedvetlen leszek, mikor a riveren lejön az egyetlen jó lap! B...meg!
Sokkal jobban zavar, mikor egy erősebb kezdőkézzel, vagy jobb játékkal nyer az ember, s a vesztes megmagyarázza, hogy tulajdonképpen neki kellett volna nyernie, s a másik rosszul játszott. Na igazán akkor érzem hiányát egy objektív értékelésnek a leosztás után.
Ja, Laci olvastam a cikket. Tetszett, s én is hasonlókat tapasztalok az Univerzumban. De a legalább a felét nem értettem. Tudnál esetleg egy kis értelmező szótárat is mellékelni hozzá?

matux · http://bestplayers.blog.hu 2011.12.02. 10:42:19

@vgabes: Nem személyeskedek, tulajdonképpen nem is jegyeztem meg, mikor-ki-mit mondott, csak a mákoló játékosokon látom, hogy szenvednek 1-1 másokás utáni megjegyzések miatt. A leírt példát se vedd magadra, szerintem azt az all-in-t te is megértetted, nem is erről van szó. Konkrétan az zavar, hogy olyanok hangzanak el "mekkor baromság", "hogy lehetett ezzel megadni", "tiszta amatőr játék", ... Mindenki szabályosan játszik, nyilván mérlegel, amikor megad vagy hív, van valamilyen elképzelése, ami vagy bejön vagy nem. Természetesen kielemezhetjük a leosztás után, és rámondhatjuk, hogy elég kis esélye volt, de tartsuk tiszteletben a döntését, és ne hülyézzük, ne alázzuk le egymást. Természetesen igaz ez arra is, akit lemákoltak. Pont meséltem nektek azt a TV közvetítést, ahol még a nyertes túlzott örömét (kárörömét)is kifogásolták a játékbírók. Úri játék a póker, nem kéne odáig eljutnia, hogy mákolás után lelőjük a nyertest. Amúgy is, a baráti társaságban a biztatásnak nagyobb haszna van. (Na nem a mákolásra biztatásnak...)

vgabes 2011.12.02. 12:26:07

Én azt gondolom, hogy gyakran elhangzik az "ezt a mákost", vagy "de béna vagy ezzel megadni", megjegyzés. Ezt én inkább froclizásnak veszem mintsem bántásnak. Vagyunk annyira jóban, hogy ne sértsünk meg senkit. Illetve ne vegyük ezt sértésnek. Nyilván ilyenkor visszavágunk, hogy és amikor te mákoltál akkor bezzeg... Véleményem szerint annyiban másabb a mi játékunk, hogy régóta ismerjük egymást és barátok vagyunk, nem pedig egy vad idegen asztalhoz ülünk le játszani. Ott nyílván Józsi sem szól be az ellenfelének, hogy de béna vagy! :-)) Szerintem sokkal élvezetesebb így játszani mint úri ember módjára. :-) Ami a kellemetlen érzést illeti. Ebben lehet némi igazság. Bár ha én mákolok akkor mondhattok nekem bármit, nem lesz kellemetlen. Sőt! Úgy örülnék mint majom a farkának. Ami a kellemetlenség további részét illeti, szerintem az akit lemákoltak sokkal kellemetlenebbül érzi magát. Nem csupán 1-2 leosztás erejéig. Bár ez nyilván vérmérséklet függő. Általában nekem kell olyan 10 perc, egy sör, vagy egy cigi, hogy visszakerüljek az asztalhoz rendesen. Mindegy. Igyekszem ezentúl megdícsérni azt aki lemákol! :-)))

gazo33 2011.12.02. 12:41:39

Csatlakozom Vanya mesterhez: "ha én mákolok akkor mondhattok nekem bármit, nem lesz kellemetlen. Sőt! Úgy örülnék mint majom a farkának."
Az pedig szerintem is belefér, hogy egy-egy megadás után elhangozzék az a bizonyos "ezzel megadni.." és "amatőr játék". Ugyanis mind amatőrök vagyunk és ez néha meg is mutatkozik. Ezen kívül pedig az "ezzel megadni" információt is nyújthat a "talán nem annyira amatőröknek" a nyilatkozó játékosról: valószínűleg azzal a lappal ő nem ad meg ilyen hívást, mert úgy ítéli, hogy "amatőr", túlságosan a szerencsére alapozó, meggondolatlan lenne a megadás. Persze ez attól is függ, hogy ki volt a hívó és milyen körülmények között hívott és hogy mennyire ismerjük. Szóval nem kellene senkinek a szívére venni ebben a baráti társaságban, ha valakitől elhangzanak a fentiek, illetve, ha egy kicsit kiakad valaki, ha a rossz megadás (18-80%) után mégis lemákolja a megadó (főleg, ha ez zsinórban történik és ő már régóta nem mákolt, hanem folyamatosan csak szenvedő alany....).

tamicsko 2011.12.06. 14:18:14

Osztom Laci elképzeléseit erről. Örülök neki, hogy feljött ez a téma, még akkor is, ha nyakig benne vagyok :).

Nagyon jó a cikk, Gábor visszanyúlása a klub credo-hoz szintén élvezetes olvasmány volt.

Vanya mester által jelzett csibészkedésnek maximálisan helyt adok ... bár néha egyszerűen hagyni kell, hogy az adott leosztás vesztese a történteket feldolgozza. Ez nekem nagyon rosszul ment legutóbb, de be kell ismernem, hogy a mákolások mellett arról is szó van, hogy többetek mostanra elég pontosan tudja olvasni a játékomat, ami azt is jelenti, hogy ebben fejlődnöm kell. Nem igazán vagyok ebben könyv párti, de lassan meg kell ezt az opciót is fontolnom.

Másrészről viszont az online tapasztalataim alapján azt érzem, hogy a klub abszolút nem amatőr játékosokból áll. Bár köztetek inkább az ellenkezője látszik, de nagyon sokat erősödött a játékom az elmúlt hónapok tapasztalatainak köszönhetően.

Nehéz megemészteni az elmúlt hetek, lassan hónapok sorozatos kudarcélményeit a köreitekben, de ahogy Gábor is elmondta, ebből lehet tanulni, már ha az ember erre hajlandó ;)

A többit majd este :)
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása