Best Players Poker Club

A Best Players Poker Club olyan pókeriskola, aki a pókert szerető amatőrből profit képez, mindezt egy baráti társaság keretében. A vállalkozás sikerét a profi játékosok pénzdíjas bajnokságokon elért eredménye mutatja meg.

Érdekes

Statisztika

Kérem az új hozzászólások napi összefoglalójának kiküldését erre az emailcímre:

A Google FeedBurner ingyenes szolgáltatása

Ajánlás

Online Póker

Belépés a PokerStars-ra:PokerStars regisztráció

Könyvajánló

Az
életed ára

Testőr és védencének megdöbbentő története.

MOST INGYEN - Egy fergeteges Regény újrakezdésről, szerelemről és az életért való küzdelemről.

Kattintson ide, és szerezze meg a regényt MOST DÍJTALANUL!

Autós titkok kézikönyve


AutósTITKOK - Százezreket érõ tippek és tanácsok!

Százezreket, milliókat veszíthet az autózás különbözõ területein! Az autózás hiénái Önt is folyamatosan igyekeznek becsapni kisebb-nagyobb összegekkel!

Ne hagyja!

Használt- és újautó-vásárlás, biztosítók, lízing és részletfizetés, szervizek, benzinkutak, lopáskár. Ezek mind olyan területek, ahol Ön összességében évente akár százezreket, sõt milliókat veszíthet, illetve költhet el fölöslegesen! Ennek megelõzésében segítünk. Már egy-egy kisebb átverés elkerülése miatt is megéri olvasni az AutósTITKOK elektronikus könyvet, és az ingyenes hírlevelet!

Az átadott információkkal, legközelebbi autóvásárlása után igazán elégedett lesz, kevesebbet költ majd, és elkerül minden csapdát. A mindennapi autózás pedig stresszmentessé, és felesleges kiadások nélkülivé válik! Itt jelentkezhet az ingyenes hírlevélre, illetve tudhat meg többet az AutósTITKOK elektronikus könyvrõl: www.autostitkok.hu


Ingyenes gondolkodásmód tréning


Tudta azt, hogy Ön többre képes, mint akár a legirigyeltebb példaképe? - Gondolkodásmód fejlesztés és sikerlélektan.

Utolsó kommentek

Keresés

Tartalom

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkek

Címkék

angol jelölés (1) ász (1) asztalos (1) babona (1) bajnokság (3) balázs (1) Balázs Tibor (2) barathi péter (2) bennó tamás (3) bereczky lászló (1) best (1) bestplayers (9) best players family club (1) bpo (1) broadway (1) budapest (4) búék (1) bútor (1) celeb (1) central (1) Címkék (2) club (4) cotton (2) csapatverseny (9) dead mans hand (1) echelon tanuk (1) eger kihívás (5) elnökségi bejelentés (9) eredmény (218) esküvő (1) évadzáró (3) fejlesztés (2) Fenyő Dáci (3) fhm (1) figura (1) foci vb (1) fogarasi andrea (2) foto gyűjtemény (1) freeroll (7) galiba imre (14) gáll balázs (8) gáll zoltán (12) Gera Attila (5) győztes (11) hall of fame (3) háziparti (10) hellokarácsony (1) holdem (1) illegalitás (1) imax 3d (1) ingyenes (2) internet (1) játékos (1) játékszabály (7) jelentkezés (2) karácsonyi ajándék ötlet (2) kártya (2) Kasza Blanka (2) kedvenc (1) király (3) klub (3) korda (3) köszönet (3) kultúra (31) kutya (1) lapok eredete (1) legjobb póker játékos (1) lekérdezés (1) letöltés (1) link (1) logó (1) logo (2) ma2 (19) mándi feri (2) meghívó (254) miami poker (2) miki (1) mobilkód (2) mozi (1) nagymező (2) névsor (3) nyertes (6) nyertesek (4) nyilatkozat (2) nyíltlevél (1) ondok kati (1) ondok lászló (2) online (1) pénz (1) pénzdíj (1) pénzdíjas (2) pénzdíjas verseny (9) pénzkeresés (2) players (1) póker (1) poker (6) pókerkönyv (1) pokermeister (4) pokerstars (1) póló (1) polyák sándor (4) polyák tamás (1) ranglista (6) regisztráció (2) royale téli csapatverseny (1) royalflush (2) segítség (1) simon józsef (13) süti (1) szabály (7) szabályzat (2) szervezés (1) szezon (4) szezonzárás (10) szponzorált játszma (1) Szűcs Piros (1) születésnap (2) tag (2) tanács (1) tanácsadás (1) tárgyalás (1) texas (1) theuerl gábor (13) theuerl marcsi (2) titkár (2) top poker (1) Újraindítás (1) új tag (6) valeex (1) vanya gábor (24) vass réka (2) végeredmény (11) vendég (1) verseny (5) vicc (2) videóüzenet (1) vita (1) wilhelem laca (9) zsolt (12) Címkefelhő

A 12/8 - Laky Zsuzsa - pókerjátszma eredménye

2012.08.23. 11:04 matux

9 fő és 1 asztalos volt a játszma.

Matusek Lászlónak már az elején sikerült erősen meggyengítenie Gáll Zoltánt, aki egy turn flushnél keveset emelt. Lacinál ekkor még "csak" húzó volt, de abból kettő is, sőt három is: alul felül nyitott sor, színhúzó board K-val, és jó esetben akár a straithflush is benézhetett. A potban lévő csábító zsetonmennyiség és a lehetőségek számítása után Laci megadta Zoli 120-as emelését. És jött a csoda: riveren bejött a straight flush: monster nut! Majdnem royal flush, de a treff ász Zolinál volt, viszont a treff dáma Lacinál. Laci taktikus emelést hajtott végre, kevesebb mint a felét hívta a meglévő zsetonjainak, ami akár egy utolsó riasztási próbálkozás is lehetett Zoli szemében. Zoli megadta, és elájult a staight flush láttán. Vanya Gabi egyből elhatározta, hogy elindítja a mákszámlálót és húzza strigulákat a mákolókhoz. Bizony nála is pörögnie kellett a számlálónak, mert a kezdeti időszakban egyre-másra dobálta a hívásait, 5 játékos körül már a nagyvakra is alig futotta, ehhez képest, mégis bejutott a heads-up-ba.

De térjünk vissza a korai szakaszra, ahol Bennó Tominak voltak nagy villantásai. Tamás preflop miniraise-zel indított, amit Matusek Laci AJ-vel fogadott, majd a boardon A10x-re Laci hívott 100-at, amit Tomi 200-ra emelt. Laci megadta, a turn megint indifferens lapot hozott, Laci 300-at hívott, Tomi habozás nélkül 600-ra emelt és Laci hosszas gondolkodás után dobott. Savazásként kidobták a river Ász-t, és Tomi bemutatta a kézi KK lapjait.

Az utolsó leosztás Laci és Gabi között alakult ki, KK6 flopra Laci all-in-t tolt a kézen lévő 6-osával, amit Gabi törvényszerűen elfogadott a kézi K-val. A board még hozott egy 6-ost, így mindeketten full-lal végeztek, de Gabi K fullja nagyobb volt Laci 6-os full-jánál. Ezzel nyert és megtört a jég, amely 2011.12.06-tól a mai napig gátolta Gabit a nyerésben. Remélem Gabi közli a mákszámláló állását.

Gratulálunk a győztesnek!

 

És végül az eredmények:

 

 Itt megtekinthető a Best Players Poker Club statisztikai oldala.

5 komment

Címkék: eredmény vanya gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://bestplayers.blog.hu/api/trackback/id/tr384727396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

matux · http://bestplayers.blog.hu 2012.08.23. 11:12:30

Attila játékáról is kellene valami írnom, de a két osztóval felpörgetett játék olyan szinten igénybe vette az agyamat, hogy teljesen elfelejtettem, hogy mit csinált.

gazo33 2012.08.23. 12:33:10

Elájulásról azért nem volt szó, de egy kissé "megrendített" az az ominózus leosztás és Laci hihetetlen szerencséje. Ugyanis Laci azt nem írta, hogy floppon flöss húzom lett és ekkor is megadott végül is nem is tudom mire (egy treff Q volt nála valamivel....) egy emelést, amit ráadásul a Zsolti kezdeményezett. Turnon jött a flössöm. Ekkor treff K 9 10 és még valami lényegtelen lap volt, a kezemben pedig treff A7. Annak minimális esélyét láttam (ez tán még százalékokban sem fejezhető ki csak ezrelékekben...), hogy esik egy treff Q (vagy treff J) és a Zsoltinál vagy a Lacinál treff J ( vagy treff Q) van és lemákolnak egy színsorral... Ezért hagytam a rivert, ami szerencsétlenségemre treff J volt. Matu passzolt, Zsolti hívott 120-at én megadtam és Matu ekkor visszaemelt 350-et, amit meg kellett adnom... Más kérdés, hogy ha all int mond, akkor mit csinálok, lehet, hogy akkor is megadom..... Szóval a Lacinak megvolt idén a mákok mákja... Nem beszélve a kiesésemről: 99-cel toltam be a maradék 225-met, amit Laci megadott AQ-val, de ezt követően Zsolti is all int mondott A5-tel. Laci valami belső hang által vezérelve rövid gondolkodás után megadta. Volt összesen 5 out-juk és természetesen Lacinak most is esett a Q.

vgabes 2012.08.23. 16:19:34

Végre! Már nagyon hiányzott ez a siker. Ismét visszatért a póker kedvem ami az utóbbi időben a béka feneke alatt volt. Igazából jó lapjárásról nem beszélhetek (furcsa ezt írni egy győzelem után) hiszen a normálisabb kezdőlapokkal mind buktam. A J, kétszer is, A Q dobás flop után. 10. 10. dobás flop után... Amikor Tomi beszállt osztani a béna osztó mellé, rögvest egy király párt nyomott a kezembe, hogy ne! Ezzel játsszál! Köszöntem is szépen, de sokat nem nyertem vele, viszont nem is buktam. A nyerő lapjaim. 3 4 (na akkor mákoltam Laca ellen, de volt 14 lapom és nagyot nem is kaszáltam), 8 2 (Sanyi ellen nagyon jól jött, mert duplázódtam), J 5 (szintén Sanyi ellen tartott ki mert nem mákolt le a színre váró kezével, ahol szintén dupláztam) valamint 6 7 (amikor is ki mást, mint ismét Sanyit faragtam le annyira, hogy ki is hullott a játékból). Sanyi most biztosan nagyon utál, amit abszolút meg tudok érteni... Valamint a végén K 5 Laci ellen. Ami a mákmetert illeti, még csak a prototípussal készültem, de egyből kiakadt és tönkre ment, mert Laci mákját nem tudta mérni, akkora volt... Még dolgoznom kell rajta. :-) Mindent összevetve nem veszítettem el a türelmem és ez meghozta a várva várt sikert. Illetve szólnom kell Zsolt és Józsi hathatós szurkolásáról is! Eleinte (kiesésük után) azért rimánkodtak, hogy fogyjon már el az a 3-szoros (nagyvak) stack-em, de miután látták, hogy nem jól szurkolnak, ezért inkább mögém ültek és azért szorítottak, hogy én nyerjek! Ezt nagyon jól tették, mert ezáltal ők is siker élményben részesülhettek és elmondhatták magukról, hogy csak az ő szurkolásuk miatt tudtam nyerni! Köszönöm nekik is! :-)

vgabes 2012.08.23. 16:27:16

Ami a mákmetert illeti. Azon spekuláltam, hogy azt jegyzi majd meg, hogy csak flop után mér majd. Az ott gyengébb kombináció győzelmét méri a műszer! Százalékos arányban! Laci! Örülj! Mert ha nem akadt volna ki a műszer akkor tuti 2 évig vezetnéd a mák versenyt! :-)))

tamicsko 2012.08.24. 10:19:06

A játék eleje jól ment, igaz helyenként lapokat is kaptam hozzá, az említett KK-s kiemelés csak hab volt a tortán. Ezt követően azonban pont a nagyobb vakszinteknél fordult minden. Korábban rövid ideig csiplíder is voltam, de elég volt pár beragadt félagresszíven megjátszott parti, és már nem voltam sehol.

Ezt követően végül egy hármas allin partiban mentem allin, ahol az egyszínű kézi lapjaimhoz flopon már színhúzóm volt. A többieknél nem volt egy szín sem, de mivel riverig nem tudtam javulni, én estem ki. Attila triplázott, Vanya Gabi pedig vitte a side potot, amiből végül fel tudott állni, és megnyerte a versenyt
Best Players Poker Club kezdőlap
süti beállítások módosítása